Vezi cum arată amanta lui Jeremy Clarkson de la Top Gear

După ce la începutul anului a susţinut cu vehemenţă că el şi soţia lui sunt încă împreună, Jeremy Clarkson, prezentatorul show-ului „Top Gear”, a fost surprins recent sărutându-se cu fosta lui amantă. Vedeta în vârstă de 53 de ani şi Phillipa Sage, femeia cu care Jeremy a recunoscut că a avut o aventură în 2011, au fost văzuţi împreună în Grecia, unde, potrivit Daily Mail, ar fi petrecut o scurtă vacanţă.

Autor: Dinu Andreea Iulia

În timp ce Jeremy şi-a satisfăcut setea cu o bere la un restaurant de pe plajă, Phillipa nu s-a sfiit deloc să-l sărute de nenumărate ori. Aflaţi pe terasa unui restaurant, cei doi au fost foarte tandri unul cu celălat şi nu au părut nicio clipă că încearcă să-şi ascundă relaţia.

Soţia sa, Frances, care este şi managerul său, şi Jeremy nu recunosc ca nu mai au tocmai o căsnicie fericită, deşi este destul de clar că celebrul prezentator îşi petrece majoritatea timpului alături de Phillipa, amanta blondă şi mai sexy. Este binecunoscut faptul că prezentatorul stă singur într-un apartament din Londra şi că merge la familie doar în weekenduri. În plus, el  şi soţia sa nu au mai fost fotografiati împreună de anul trecut din luna decembrie.

 Jeremy Clarkson este considerat unul dintre cei mai bogati britanici ai momentului, numai in 2012 inregistrand un venit de cel putin 24 de milioane de lire sterline din contractul pentru emisiunea “Top Gear”  şi alte contracte publicitare.  În ciuda averii pe care o deţine şi a vârstei sale, Jeremy se pare că obişnuieşte să calce des pe bec, fiind un mare admirator al sexului frumos.

Starul britanic a fost căsătorit de doua ori şi a avut numeroase relaţii extra conjugale, zvonindu-se că Jeremy ar avea, în total, în jur de 10 copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel