Vezi ce site de torrente nu se va închide niciodată

Unul dintre cele mai populare site-uri de torrente a reușit să-și schimbe din nou adresa pentru a scăpa de autorități.  Pirate Bay este disponibil la adresa thepiratebay.pe. Site-ul s-a mutat pe un domeniu din Peru după ce anterior a funcţionat pe un domeniu din Ascension, o insulă vulcanică în Atlanticul de Sud.peru, ascension, 

 Adresa IP asociată site-ului 194.71.107.27 arată că serverele s-ar afla undeva în oraşul Udine din Italia, conform serviciului Geobytes. Un alt serviciu de localizare arată că site-ul ar fi găzduit din Suedia.

 Cei de la The Pirate Bay au dezvoltat un browser prin care utilizatorii pot să stocheze şi să împărtăşească fişiere fără a fi nevoie de o găzduire centrală. Acest browser elimină necesitatea unui domeniu. Acesta a fost creat pentru ca utilizatorii din Marea Britanie, Olanda, Italia, Iran, Coreea de Nord, Belgia, Finlanda sau Danemarca să poată accesa site-ul, care a fost blocat de autorităţi.

The Pirate Bay este vânat de autorităţi deoarece oferă legături către conţinut piratat, precum filme, programe software, jocuri video sau muzică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel