EXCLUSIV  Vedete, ”blat” și ponturi către paparazzi. Cristina Herea: E disperarea unora care folosesc astfel de pârghii

Cristina Herea: "Chelemen m-a provocat". Știrea care a trecut neobservată - video
Cristina Herea: "Chelemen m-a provocat". Știrea care a trecut neobservată - video

Cristina Herea, jurnalistă la România TV, a discutat la DC NEWS despre paparazzi care surprind diferite vedete la ”pont”.

Cristina Herea a explicat că aceste informații ”vin pe diverse surse voite. Înainte paparazzi erau un mit aproape. Nu îi știa nimeni, nu îi vizualiza, nu îi simțea. Astăzi lucrurile nu mai stau chiar așa”.

Jurnalista a precizat că s-a ajuns la această situașie din cauza oamenilor din zona publică. Dorința acestora de a se face remarcați, fie prin știri pozitive sau negative, a condus la acest fenomen al paparazzilor care surprind imagini după ponturi primite de la diferite vedete ale industriei.

„Există și o dorință acută a oamenilor din zona publică de a se face remarcați. Fie ea o știre negativă sau pozitivă, atrage un capital de imagine, atrage publicitate iar părerile sunt pro și contra”.

„Asta nu denotă lipsa de profesionalism a paparazzilor. Din contră. Ei duc o muncă titanică. Este vorba despre disponibilitate și chiar disperarea oamenilor care se folosesc de astfel de pârghii pentru a putea conta și pentru a putea să fie în continuare prezenți”, a explicat Cristina Herea la DC NEWS.

Mai mult, jurnalista a mai adăugat că aceste situații sunt sesizate imediat de către jurnaliști, dar din păcate publicul larg, cu mici excepții, nu sesizează.

„Noi jurnaliștii sesizăm imediat finețurile și ne dăm seama. Publicul larg din păcate nu observă aceste aspecte. Cred în continuare că oamenii care sunt discreți și se axează foarte mult pe imaginea prin care vor să transmită ceva nu apelează la aceste stereotipuri”, a concluzionat Cristina Herea.

Iată mai jos, răspunsul complet pe care l-a oferit jurnalista România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel