Valentin Jucan, membru CNA, ameninţă că îşi dă demisia. Vezi de ce

alexandru-valentin-jucan-dcnews_309x206
alexandru-valentin-jucan-dcnews_309x206

Valentin-Alexandru Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a declarat joi, în pauza şedinţei Consiliului, că se gândeşte foarte serios să îşi dea demisia, pentru că este nemulţumit de felul în care se votează în Consiliu.

Valentin-Alexandru Jucan a spus că demisia sa este scrisă deja, "în alb", şi crede că îi va pune data de joi, 17 ianuarie 2013, scrie Mediafax.

Jucan este nemulţumit de modul în care unii dintre membrii CNA şi-au exercitat în şedinţa de joi votul pe mai multe subiecte aflate pe ordinea de zi a Consiliului.

"Modul în care lumea alege să voteze şi să argumenteze şi să retragă şi apoi iar să spună că au votat, dar n-am votat, dar am greşit şi aşa mai departe (...) Spun că stau cu cotul pe masă, dar ce, suntem la grădiniţă, să spunem că stăm cu coatele pe masă? (...) Demisia mea este scrisă de şase luni, în alb, nu trebuie decât să scriu data şi cred că o să scriu data de azi. Nu au decât să-şi numească (în locul său, n.r.), să facă lumea ce vrea. Pot să trăiesc şi fără salariul de la CNA", a spus Valentin-Alexandru Jucan.

În momentul difuzării acestei ştiri, membrii CNA au luat o pauză, a cărei durată este de o oră, potrivit anunţului făcut de vicepreşedintele Consiliului, Viorel Vasile Buda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel