Valentin Jucan: Ședință CNA, anulată. Laura Georgescu și Christian Mititelu au demonstrat câtă nesimțire au

Valentin Jucan a spus că ședința CNA care ar fi trebuit să aibă loc marți a fost anulată din lipsă de cvorum.

VEZI ȘI: Crețulescu-Săftoiu, atacuri dure. "E SCANDALOS ce se întâmplă"

"Ședința de astăzi a CNA. Anulată din lipsă de cvorum. Conform noului Regulament de organizare și funcționare, la conducerea ședinței de astăzi trebuia să fie Narcisa Iorga. La ora 10:10, în sala de plen erau prezenți Radu Călin Cristea, Viorel Buda, Monica Gubernat, Narcisa Iorga, Florin Gabrea și subsemnatul. În concediu erau Răsvan Popescu și Lorand Turoș.

Am așteptat 20 minute apariția Laurei Georgescu și a lui Christian Mititelu. Cancelaria și secretariatele celor doi au încercat să îi contacteze, dar nu au răspuns. Nici măcar nu au catadicsit să transmită că nu vor participa. Ar fi putut să o facă măcar din respect pentru presă și invitații care își așteptau rândul pentru ordinea de zi: acordări de licențe, prelungiri de licențe. Acești doi indivizi nu au rușine.

Sunt convins că au procedat așa pentru a nu asigura cvorumul unei ședințe conduse de Narcisa Iorga. Dar presa și invitații ce vină au? Atunci când noi, Narcisa Iorga, Florin Gabrea și eu, am protestat și nu am participat la ședințele CNA conduse de Laura Georgescu, am anunțat public astfel încât cvorumul ședințelor să poată fi asigurat.

Dacă mai era nevoie, astăzi, Laura Georgescu și Christian Mititelu au demonstrat încă o dată câtă nesimțire au", a scris Valentin Jucan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel