Văduva jurnalistului de televiziune Larry King CONTESTĂ testamentul acestuia

Văduva jurnalistului de televiziune Larry King CONTESTĂ testamentul acestuia
Văduva jurnalistului de televiziune Larry King CONTESTĂ testamentul acestuia

Văduva jurnalistului american de televiziune Larry King s-a adresat unei instanţe de judecată pentru a contesta testamentul prin care acesta şi-a lăsat moştenire întreaga avere - estimată la 2 milioane de dolari - celor cinci copii ai lui.

Shawn Southwick King, cu care Larry King se afla în proces de divorţ în momentul morţii sale, afirmă că renumitul jurnalist avea 'o capacitate mintală discutabilă' atunci când a semnat cea mai recentă versiune a testamentului, informează BBC.com.

Potrivit acelui document semnat în 2019, Larry King a dorit ca '100% din fonduri să fie împărţite în mod egal' între cei cinci copii ai lui. Doi dintre copiii jurnalistului TV au murit în 2020, iar Larry King a decedat în ianuarie 2021 la vârsta de 87 de ani.

Veteranul jurnalist de televiziune a prezentat un talk-show foarte popular la postul CNN timp de 25 de ani şi a realizat aproximativ 50.000 de interviuri cu diverse personalităţi de-a lungul carierei sale care s-a întins pe şase decenii.

Larry King a fost căsătorit de opt ori cu şapte femei şi a avut cinci copii, ale căror nume sunt trecute pe lista beneficiarilor din testamentul său. Una dintre fiicele lui, Chaia, a murit de cancer pulmonar la vârsta de 51 de ani în iulie 2020, iar unul dintre fiii lui, Andy, a murit în urma unui infarct în august 2020 la vârsta de 65 de ani.

Southwick King, cu care Larry King s-a căsătorit în 1997 şi cu care jurnalistul avea doi copii, afirmă că unul dintre fiii ei vitregi, Larry King Jr., a încercat să îşi influenţeze tatăl în ultima parte a vieţii acestuia.

Văduva jurnalistului mai spune că acel testament scris de mână contrazice un alt testament semnat de Larry King în 2015, în care ea era numită executor al averii soţului ei. Totodată, Southwick King afirmă că ea şi Larry King au continuat să comunice în pofida faptului că erau implicaţi în procedura de divorţ şi că ar fi fost posibil ca ei doi să se împace.

Larry King Jr., fiul jurnalistului din a doua căsătorie a lui, afirmă însă că tatăl lui şi Southwick King nu mai formau un cuplu în momentul decesului starului TV. El a cerut să fie desemnat administrator special al averii tatălui său, care a fost estimată la 2 milioane de dolari. O audiere la un tribunal din Los Angeles a fost programată pentru sfârşitul lunii februarie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel