Vaccinare: Olivia Steer vs. medic Mihai Craiu. Dana Rogoz: Trebuie să fie îngrozitor de frustrant!

Ema Apostu / 22 Martie 2019 / 08:51 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Dana Rogoz a reacționat după confruntarea dintre Olivia Steer și medicul Mihai Craiu, pe subiectul vaccinării, în emisiunea "Vorbește Lumea" de la PRO TV.

Două dintre punctele pe care Olivia Steer a insistat în discuția cu medicul Mihai Craiu, pe tema vaccinării, au fost problema alumuniului din compoziția unor vaccinuri, dar și un caz particular de autism care ar fi apărut după vaccinarea ROR.

Vezi și: Vaccinuri. Medic Mihai Craiu - Olivia Steer, dispută aprinsă, în direct

Dana Rogoz, despre confruntarea dintre Olivia Steer și Mihai Craiu

 

"Felicit echipa Vorbeşte lumea pentru această întâlnire. Dar nu poate să nu mă întristeze faptul că un medic a ajuns în situaţia de a se justifica în fata unora cu păreri, dar fără studii. Trebuie să fie îngrozitor de frustrant.

E ca şi când un structurist îţi spune clar că are risc seismic casa ta, iar tu îi spui că nu e adevărat, pentru că tu nu ai simţit mai nimic la ultimul cutremur, iar prietena ta cea mai bună s-a speriat îngrozitor în blocul ei nou. Plus că sigur structuristul e plătit de producătorii de ciment şi de aia insistă să pui stâlpul ăla de rezistenţă...", a scris actrița pe Facebook.

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27