Vaccinuri. Medic Mihai Craiu - Olivia Steer, dispută aprinsă, în direct

Olivia Steer - Mihai Craiu, dispută, în direct
Olivia Steer - Mihai Craiu, dispută, în direct

Olivia Steer și medicul pediatru Mihai Craiu au avut un dialog aprins, în direct, la ''Vorbește lumea'', pe tema vaccinurilor. 

Olivia Steer: Noi suntem în postul Paștelui. Așa că îmi doresc o discuție calmă, în niciun caz de pe poziție pe front sau pro și contra. Aș vrea să mă poziționez astăzi pe poziția de mamă, care are niște nedumeriri, dacă domnul doctor are voința să răspundă. Cei care au rezerve de vaccinare se confruntă cu problema că întrebările pe care și le pun nu au un răspuns satisfăcător. Ăsta este motivul pentru care ei au niște rezerve, nu pentru că s-au uitat pe Google, ci pentru că prietena lor s-a ales cu copil cu autism după un vaccin, au nedumeriri când văd prospectul în care scrie autism sau moarte....

Dr. Craiu: Răspunsul simplu este că vaccinurile nu dau autism. Trebuie să plecăm de la o realitate care a fost documentată...

Olivia Steer: Cum vă explicați că în prospectul anumitor vaccinuri apare la reacții secundare, autismul. Pot să vă arăt o captură a prospectului ROR-ului, în care producătorul, recunoaște că acest vaccin poate să provoace autism

Dr. Craiu: Haideți să nu amestecăm lucrurile

Are vicii grave de concepție

Olivia Steer: Nu. Vă rog să îmi răspundeți. De ce producătorul recunoaște în prospect că acel vaccin poate provoca autism

Dr. Craiu: Asta este interpretarea dumneavoastră. Trebuie spus că în prospect scrie că după vaccinare au fost descrise. Nu scrie că vaccinul produce autism. Asta trebuie să înțeleagă cititorul neinformat. Coincidența temporală nu înseamnă cauzalitate. Acum, dacă ieșim afară și vedem că este înorat și este joi, nu înseamnă că avem această discuție pentru că e înorat afară, deși este tensionată..

Olivia Steer: Să revenim la cercetătorii științfici, explică de ce autismul poate să apară din cauza vaccinurilor.. Vreau să citez dintr-o carte de referință, adresată specialiștilor

Dr. Craiu: Specialiștii nu citesc această carte. Nu vreau să înțeleagă ascultătorii noștri că aceasta este o carte pe care noi o studiem la facultate.

Olivia Steer: Din păcate.

Dr. Craiu: Are vicii grave de concepție, și anume să culegi informațiile care îți convin din această carte, și atunci putem să ajungem la o concluzie sau la alta.

Olivia Steer: Nu faceți și dumneavoastră acest lucru?

Dr. Craiu: Diferența dintre noi doi este că eu nu am nevoie de carte ca să știu ce scrie în ea pentru că eu mă confrunt zi de zi cu pacienții care au aceste probleme la spital..

(...)

Olivia Steer: Aveți onestitatea să recunoașteți că este o diferență între a ingera aluminiu și a îl injecta direct în sistem. S-a făcut vreun studiu care să demonstreze că aceste vaccinuri recomandare sunt în siguranță pentru copii?

Dr. Craiu: Întrebarea este retorică. Nimic nu se pune pe piață fără să existe studii pe piață înainte. Există faze clinice. Durează aproape zece ani de când începi să studiezi o moleculă până obține dreptul de introducere pe piață..

Olivia Steer: Domnule doctor, vă rog să răspundeți la întrebare și să nu evitați răspunsul

Dr. Craiu: Intrăm în clasica retorică sociatială. O să vă întreb și eu. Există vreun studiu că formule cu soya sunt în siguranță să fie date 6 luni?

Olivia Steer: Evitați întrebarea. Evitați răspunsul

Vă contest dreptul de a răspândi minciuni

Dr. Craiu: Există studii de siguranță și de safety pentru toate schemele naționale reglementate în UE de către Agenția Europeană a Medicamentului. 

(...)

Dr. Craiu: Vă contest dreptul de răspândi minciuni, au fost o parte dintre replicile aprinse dintre Olivia Steer și medicul Mihai Craiu.

Olivia Steer s-a enervat la culme de spusele medicului și a afirmat că îi este foarte complicat: Pfiu, îmi este foarte complicat.

Olivia Steer: Nu știți că există o diferență între vaccinurile de pe vremea lui Ceaușescu și vaccinurile de astăzi?

Dr. Craiu: Ba da, este ca o diferență între Dacia 1300 și un Mercedes SLK, adică erau mult mai rudimentale și aveau mult mai multe efecte adverse, au fost alte replici dure din finalul disputei.

Vezi și: Prezentatoare PRO TV: Mi-au zis că e cancer

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel