US Open. Tecău, Albot și surorile Williams, coincidență

Tenis
Tenis

Tecău si Rojer, campionii en titre de la US Open, îi vor întâlni pe Albot și Jaziri, primul dintre ei fiind din Moldova. De asemenea, vom avea parte și de un nou episod al rivalității dintre Serena și Venus Williams.

Perechea româno-olandeză Horia Tecău - Jean Julien Rojer s-a calificat în turul secund la US Open, ultimul turneu de tenis de Grand Slam din acest an. Cei doi au trecut în două seturi, 6-3, 6-4, după o oră și 20 de minute, de cuplul Sander Arends-Antonio Sancic (Olanda/Croatia). Tecău si Rojervor întâlni în turul secund perechea Radu Albot/Malek Jaziri (Moldova/Tunisia), care a trecut în runda inaugurală de cuplul Ken Skupski-Neal Skupski, Marea Britanie, în două seturi simetrice, 7-6, 7-6.

Tecău și Rojer au câștigat, anul trecut, finala de la US Open după ce i-au învins pe frații Lopez, Feliciano și Marc, scor 6-4, 6-3.

Cine e Albot

Radu Albot, născut pe 11 noiembrie 1989, Chișinău, este un jucător de tenis profesionist din Republica Moldova. În luna august 2014, a reușit să ajungă în premieră pentru Moldova în prima rundă la turneul US Open, unde însă a pierdut în fața francezului Gilles Simon în trei seturi, 6-3, 6-4, 6-2. În cariera sa, Radu Albot a câștigat un turneu de tip Challenger în Fergana, Uzbekistan, 14 turnee de tip Futures la simplu. La data de 27 iulie 2015, Radu Albot a intrat în TOP 100 ATP la simplu.

„Războiul” surorilor Williams

În acest context, menționăm că Serena și Venus Williams se vor lupta la US Open, urmând să fie cea de-a 30-a confruntare dintre surori, prima datând din 1998.

Cea mai recentă confruntare a avut loc la Indian Wells, în martie, când Venus s-a impus cu 6-3, 6-4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel