US OPEN, dată oficială de JOC. Turneul a primit undă verde

Guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, a anunțat că US Open se va juca în acest an, în perioada 31 august - 13 septembrie. Potrivit acestuia, turneul se va desfășura fără spectatori și cu măsuri sporite pentru a proteja jucătorii și antrenorii.

US Open va fi primul turneu major care se va desfăşura după pandemie. Guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, a făcut anunţul pe contul său de Twitter.

„US Opens se va desfăşura în Queens, NY, fără fani în tribune, în perioada 31 august - 13 septembrie. USTA (n.r. Asociaţia de Tenis din Statele Unite) va lua măsuri de precauţie extraordinare pentru a proteja jucătorii şi antrenorii, incluzând testele, curăţenia sporită, spaţiul suplimentar în vestiare şi cazare şi transport dedicată participanţilor”, a fost mesajul lui Andrew Cuomo, conform Mediafax. 

Acum, organizatorilor nu le mai rămâne decât să-i convingă pe jucătorii de top să participe la competiţie.

Novak Djokovic, Rafael Nadal, Nick Kyrgios, Ashleigh Barty, dar şi Simona Halep s-au arătat îngrijoraţi de situaţia din Statele Unite ale Americii, unde până acum s-au înregistrat peste două milioane de cazuri de COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel