Unii își schimbă culoarea ochilor pe loc, fără lentile! Dr. Alex Lupoi: Riști să faci cataractă și o mie de complicații, doar ca să ai ochi albaștri / video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Dr. Alex Lupoi a transmis pe contul său de TikTok un avertisment ce vizează persoanele care intenționează să-și schimbe culoarea ochilor cu ajutorul unui laser.  

În videoclip se poate observa cum o domnișoară se poziționează cu fața îndreptată spre laserul minune. Procedura durează 15 minute, iar în urma acesteia, culoarea ochilor se schimbă din maro în albastru. Potrivit medicului, procedura este foarte periculoasă și poate să cauzeze o mulțime de afecțiuni oculare.

„Ce ați văzut în clipul de dinainte este o schimbare a culorii ochiului cu laserul. Cum funcționează chestia asta? Tu îți ții capul pe aparatul acela, un laser îți lovește irisul și îți distruge pigmentul din iris și astfel ți se fac ochii albaștri. Practic, nu poți să faci decât albastru.

Ca să înțelegeți, culoarea ochilor noștri e dată de cantitatea de pigment, adică de melanina, pe care o avem în iris. Pe lângă faptul că riști să faci cataractă și multe alte probleme prin faptul că ți-ai băgat un laser foarte puternic direct în ochi, nu poți să-ți faci decât ochi albaștri din decât ochi căprui. Dacă nu ai ochii căprui, nu ai ce pigment să distrugi destul și nu poți să-i faci decât albaștri pentru că nu poți să controlezi cât pigment distrugi. Prieteni, sunt sigur că nu trebuie să vă explic asta încă o dată, așa pe sfârșit, dar haideți să ne înțelegem, toți ochii sunt frumoși.

Nu contează dacă ai ochi albaștri, maro sau orice altă culoare. Nu vă băgați un laser mega puternic în ochi că să riscați o mie de complicații, doar ca să aveți ochi albaștri. Puneți-vă lentile de contact dacă vreți neapărat. Sper că de tatuat nici nu trebuie să va explic, să nu vă tatuați ochii.”, a transmis Dr. Alex Lupoi pe TikTok. 

@dr.alex.lupoi Prieteni sper ca nu va ganditi sa va prajiti ochii pentru o culoare… #edutok #edutokhealth #invatapetiktok #plasticsurgery ♬ original sound - Dr. Alex Lupoi ????????‍⚕️

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel