Uncheșelu, plecare din DNA. Ciutacu: Știți povestea cu șobolanii care părăsesc corabia

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat decizia lui Jean Uncheșelu care ar fi cerut să plece din DNA, cererea urmând să fie discutată de către CSM.

„Ce stă la baza decizie doar domnul Uncheșelu ne poate spune. Cunoașteți povestea cu șobolanii care părăsesc corabia care se scufundă. Domnul Uncheșelu nu e nici primul nici ultimul, care într-un moment decisiv al instituției pe care a marcat-o cu prezența domniei sale, alege își ia viteză în speranța că își poate pierde urma. DNA a mai trecut prin asemenea migrații. Echipa de procurori de la DNA e total diferită față de cea din vremea domnului Daniel Morar.

Dacă ne aducem bine aminte, alte icoane ale DNA-ului care erau și ele prezentate ca simboluri ale luptei anti-corupție fără de care nu se poate, au plecat într-o discreție și într-un anonimat profitabil”, a declarat Victor Ciutacu care a dat exemplul procurorului Papic sau cel al procurorului Mariana Alexandru.

„Probabil aceasta e rețeta pe care o încearcă și domnul Uncheșelu. Victor Ponta, printre puținele lucruri bune pe care le face, e că a promis, sper să se țină de promisiune, că îl va urmări în instanță. Omul acesta a dat jos două guverne prin activitatea lui de procuror. A dat jos guvernul Ponta, după ce a deschis un dosar premierului în exercițiu la vremea respectivă, pe o tâmpenie. Ulterior a dat jos guvernul Grindeanu prin dosarul penal deschis în timpul OUG 13, anchetă declarată neconstituțională de CCR”, a concluzionat Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel