Un sortiment de bere de la Lidl a fost rechemat la magazin. Clienții au fost avertizați să nu o bea

Sursă foto: Pexels (Marjan Blan)
Sursă foto: Pexels (Marjan Blan)

Lidl a retras un sortiment de bere de pe piață și și-a avertizat clienții să nu o consume. 

Lidl Marea Britanie retrage de urgență un sortiment de bere și i-a avertizat pe unii cumpărători să nu consume produsul. Supermarketul a spus că cei afectați pot returna berea Starovice Czech Lager la magazin.

Lotul rechemat conține dioxid de sulf, ingredient care nu este menționat pe etichetă. Adaosul ar putea înseamna că există un posibil risc pentru sănătate pentru oricine are o sensibilitate la dioxid de sulf sau sulfiți, scrie The Sun

Clienții Lidl ar trebui să verifice eticheta berii pentru a vedea dacă au achiziționat un produs din lotul afectat

Banii pot fi returnați clienților fără chitanță

Berea în cauză o dată limită de consum până 16 octombrie 2022 și vine într-un ambalaj de 500 ml. Clienții care au cumpărat beri și au o sensibilitate la dioxid de sulf sau sulfiți nu ar trebui să bea produsul.

Produsul poate fi returnat la magazinul de unde a fost cumpărat pentru o rambursare completă a banilor. Clienții nu au nevoie de chitanță pentru a-și recupera banii. Supermarketul și-a cerut scuze pentru eventualele inconveniente cauzate.

Magazinele pot rechema produse din mai multe motive, inclusiv etichetarea greșită a alergiilor, riscurile de intoxicație alimentară sau alte contaminări.

ANPC a descoperit nereguli grave la două magazine din Capitală

"Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) continuă să supravegheze piața, respectiv punctele de desfacere ale produselor alimentare, pentru a se asigura că sunt respectate condițiile de comercializare conform reglementărilor în vigoare, în domeniul protecției consumatorilor.

Astfel, în perioada 02-03.05.2022, Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor din Municipiul București (CPCMB) a desfășurat activități de control la două magazine aparținând lanțurilor Lidl și Mega Image, situate în sectorul 1 al Capitalei și, pentru prima dată în istoria Autorității, verificările au fost urmate de întocmirea unor acte de control cu impact la nivelul magazinelor din același lanț, la nivel național. Citește continuarea articolului AICI .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel