Un șarpe a intrat în spitalul din Balș. Un pacient a filmat reptila în timp ce s-a plimbat prin salon și s-a urcat pe perete / video

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Un pacient de la spitalul din Balș a filmat un șarpe în salon.

Surpriza din salon. De asta a vut parte un pacient din Balş, judeţul Olt, care a filmat un şarpe într-una dintre încăperile Spitalului Orăşenesc din oraş. 

În imaginile urcate pe reţelele de socializare, filmate de bărbatul care era internat în unitatea medicală se observă cum reptila merge pe podeua din salon, apoi urcă peretele spre fereastra salonului. 

Şarpele din salon

Şarpele ar fi intrat în spital printr-o fereastră deschisă, iar angajaţii au reuşit să îl scoată în afara clădirii. Săptămâna trecută, jandarmeria a intervenit pentru scoaterea unui şarpe din casa unui localnic.

Problema şerpilor este din ce în ce mai des întâlnită în România. În urmă cu câteva săptămâni o reptilă a fost filmată în scara unui bloc din Capitală.

Şarpele... scării de bloc a fost găsit încolăcit într-un colţ, ascuns după un coş de gunoi. Bărbatul care a descoperit musafirul târâtor nu l-a gonit imediat, ci a profitat de ocazie pentru a filma. În imagini se vede cum reptila încearcă să se întoarcă de unde a venit.

Ironia este că scara avea nevoie de aerisire după o operaţiune de deratizare, care trebuia să îi scape pe oameni de şobolani. Şarpele ar fi venit din grădina blocului, acolo unde ar mai fi şi alţii, scrie observatornews

15 șerpi, descoperiți într-o grădiniță din Republica Moldova

Cincisprezece șerpi au fost scoși de pompieri din subsolul grădiniței din localitatea Cucoara, raionul Cahul. Cazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de 10 ianuarie. Potrivit primelor informații, mai mulți șerpi au invadat subsolului unei grădinițe și a fost nevoie de intervenția salvatorilor.

Pentru misiune, la fața locului au fost trimise două echipe de pompieri care, echipați corespunzător, au extras reptilele cu mare grijă din subsolul instituției. Salvatorii au evacuat șerpii și i-au transportat la detașament, de unde ulterior aceștia vor fi preluați de responsabili de la Institutul de Zoologie din municipiul Chișinău. Specialiștii au stabilit că reptilele nu sunt veninoase și nu reprezintă pericol, însă aflarea acestora trebuie să fie într-un habitat special amenajat sau în libertate., se arată pe pagina de Youtube a IGSU din Republica Moldova (vezi imagini AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel