Un om al străzii în vârstă de 70 de ani a fost dus la UPU Iași cu hipotermie severă

Un bărbat fără adăpost, în vârstă de 70 de ani, a fost dus la UPU Iași cu hipotermie severă / Imagine de ArtTower de la Pixabay
Un bărbat fără adăpost, în vârstă de 70 de ani, a fost dus la UPU Iași cu hipotermie severă / Imagine de ArtTower de la Pixabay

Un bărbat de 70 de ani, fără adăpost, a fost dus la UPU Iași cu hipotermie severă. 

Temperaturile extrem de scăzute din ultimele zile dau mari bătăi de cap oamenilor străzii. Aceştia ajung, de cele mai multe, cu hipotermie severă la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Sf Spiridon din Iași (UPU Iași). Este cazul şi unui bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost găsit pe stradă, scrie BZI.

Bărbatul în vârstă de 70 de ani, om al străzii, a fost transportat de urgentă la UPU Iași, după ce a fost găsit căzut în stradă de către un echipaj de prim ajutor. 

Cu o igienă precară, bărbatul avea și o suspiciune înaltă de infecţie cu COVID-19. După ce a fost preluat de echipajul medical, a fost îngrijit complet şi readus la temperatura normală. Testul rapid COVID-19 a ieşit negativ, iar medicii au în lucru un test PCR şi aşteaptă rezultatele.

Sursă: BZI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel