Un jurnalist se face de râs în războiul Constantin Boșcodeală-Cezar Preda

După ce jurnalistul Călin Bostan din Buzău s-a făcut de râs publicând o minciună despre ziarul DC News, informațiile adevărate le-a aruncat într-o știre, fără vizibilitate, pe site-ul său.

Știindu-se în culpă, jurnalistul a publicat dreptul la replică transmis de DC News, dar l-a postat foarte ascuns. Din acest motiv, vi-l prezentăm încă o dată și îl puteți citi AICI.

(w670) Dreptul la

    (Dreptul la replică este aparent inexistent în ziarul Opinia, fiind bine ascuns de Călin Bostan)

Amintim că directorul ziarului Opinia, Călin Bostan, și-a dezinformat cititorii aducându-i acuzații primarului Constantin Boșcodeală. Vineri, PNL Buzău i-a chemat pe oameni în stradă pentru a-i cere demisia primarului Constantin Boșcodeală. Protestul care a strâns doar câteva zeci de persoane (majoritatea din PNL), în frunte cu deputatul Cezar Preda, s-a încheiat după circa o jumătate de oră. Imediat după ce liberalii au plecat acasă, l-am sunat pe Constantin Boșcodeală pentru a vorbi despre protestul PNL, dar și despre demisia pe care aceștia i-au cerut-o. În interviul pe care l-a acordat pentru DC News, primarului Buzăului a explicat de ce nu pleacă din funcție și a vorbit și despre războiul pe care îl duce de ani grei cu Cezar Preda. După aceea, Călin Bostan, jurnalistul care a publicat doar părerea liberalului Cezar Preda și care nu a cerut un punct de vedere al social-democratului Constantin Boșcodeală, a venit cu o serie de acuzații în ziarul său. Mai multe detalii aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel