Urmărește emisiunea live


Grindeanu, refuzat de un jurnalist. La ce funcție a dat cu piciorul

Premierul Sorin Grindeanu a făcut luni mai multe numiri în funcții. 

Ionuț Apostu trebuia să îl înlocuiască la şefia AFM pe Mihai-Alexandru Moia, revocat din funcţie, doar că acesta a decis să refuze.

"Întotdeauna am considerat că a fi în serviciul public și a sluji interesele cetățenilor este cel mai onorant lucru, indiferent de funcția pe care o ocupi la un moment dat. Aceasta este rațiunea pentru care am acceptat să ocup funcția de președinte al Administrației Fondului pentru Mediu, cu rang de secretar de stat.

În urma unei analize obiective bazată și pe motive de natură personală, și având la dispoziție un termen legal de 15 zile în care puteam opta între diferitele funcții publice, am decis să mă retrag din această demnitate și să fiu în continuare viceprimarul orașului Buzău.

Îi asigur pe toți buzoienii că îmi voi dedica întreaga experiență în administrație pentru continuarea proiectelor de care cetățenii acestui oraș au atâta nevoie", a transmis Ionuț Apostu, viceprimarul municipiului Buzău.

[citeste si]

Ionuț Apostu a fost redactor al cotidianului Opinia, apoi a promovat în funcția de redactor-șef al aceleiaşi publicaţii. Între 1998 şi 2002, Ionuţ Apostu a fost corespondentul în Buzău al ziarului Libertatea. Ionuț Apostu a fost director al televiziunii locale TV Buzău, apoi a deţinut conducerea ziarului Strada. După ce a încheiat capitolul în presă, a câştigat concursul pentru postul de director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului. Ionuț Apostu a devenit viceprimar al municipiului Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel