Un jurnalist de la EVZ publică "informații utile" pentru Tatiana Niculescu

Silviu Sergiu, jurnalist Evenimentul Zilei, a făcut publice câteva "informații utile" pentru Tatiana Niculescu Bran legate de Palatul Cotoceni.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Tatiana Niculescu: "La Cotroceni nu se mănâncă". Replica unui fost consilier prezidențial

"Am primit, de la o sursă din Palatul Cotroceni, câteva informații utile pt. d-na Tatiana Niculescu- Bran. Reproduc mesajul primit, cu protejarea sursei:

1. Doamnele în halate despre care doamna spune că "se fac că trebăluiesc" vin la muncă la ora 5. Până la 9 toate, dar toate birourile sunt lună. Lucrează în 2 schimburi, pe un salariu de mizerie.
2. Dacă ar fi vizitat Centrul de presă ar fi văzut acolo, în hol, un automat cu cola, napolitane (nu expirate!), ciocolată și chiar și sandwich-uri proaspete. Se pare că nu a avut interes.
3. Dacă vroia să bea apă plată fără bon și SPP-ist, care o servește ca pe o lady trebuia să iasă din birou, să facă dreapta până în capătul holului și ar fi dat de chioșcul din interiorul palatului. Ar fi scos 2 lei și ar fi fost servită.
4. Cantina a existat în interior, dar a fost închisă LA SOLICITAREA ANGAJAȚILOR. Mâncarea era puțină, proastă și scumpă. Oamenii au preferat firmele de catering și au constatat că restaurantul intern era inutil, așa că s-a cerut în bloc închiderea lui.
5. La Cotroceni nu sunt bani de hârtie și ea vrea perdele noi!!", a fost mesajul postat pe Facebook de Silviu Sergiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel