Un camion încărcat cu bitum s-a răsturnat pe DN 29B, în Botoșani

ISU Botoșani
ISU Botoșani

Un camion care transporta bitum s-a răsturnat pe DN 29B.

Un camion încărcat cu bitum s-a răsturnat, joi, pe drumul naţional DN 29 B, care leagă municipiul Botoşani de municipiul Dorohoi, pe raza comunei Văculeşti, conform Agerpres. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu, şoferul camionului, un bărbat în vârstă de 42 ani, a fost rănit.

"Pompierii care au ajuns la faţa locului i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajului medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Ulterior, conducătorul auto a fost preluat şi transportat, de urgenţă, la spital", a afirmat Dorina Lupu.

Oficialul ISU precizează, de asemenea, că pompierii au asigurat la locul evenimentului rutier măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor.

Cisternă plină cu combustibil, răsturnată pe șosea

O cisternă încărcată cu 33 de tone de combustibil şi un autoturism au fost implicate, duminică după-amiază, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 1A, la Cheia, o persoană fiind grav rănită, transmite Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, în urma impactului dintre cele două vehicule în care se aflau, în total, trei adulţi şi un minor, o persoană din autoturism a rămas prinsă între fiare şi, din primele date, este inconştientă.

O persoană a decedat şi alte trei au fost rănite în urma accidentului care a avut loc, duminică după-amiază, pe DN 1A, la Cheia, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova. Potrivit sursei citate, o femeie care a fost încarcerată şi supusă manevrelor de resuscitare a fost declarată decedată.De asemenea, doi adulţi şi un copil de 12 ani vor fi transportaţi la spital, menţionează ISU.

În evenimentul rutier au fost implicate o cisternă încărcată cu 14 tone de benzină şi 19 tone de motorină şi un autoturism. Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Agerpres, că şoferul autoturismului nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu cisterna.

Vezi și: Cisternă plină cu combustibil, răsturnată pe șosea, la Cheia. Accident grav și pe DN 1 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel