Un bărbat spune că a ajuns în Rai. "M-am întors cu iertare totală"

Un bărbat spune că a ajuns în Rai. "M-am întors cu iertare totală" / Foto: Pixabay, de Tumisu
Un bărbat spune că a ajuns în Rai. "M-am întors cu iertare totală" / Foto: Pixabay, de Tumisu

Un bărbat susține că a văzut Raiul.

Un bărbat care susține că a murit și "a văzut Raiul" a împărtășit cum este viața de apoi, povestind că a fost dus într-un loc foarte neașteptat, scrie Mirror.

David Hanzel, un medium spiritual în vârstă 57 de ani, obișnuia să se întrebe ce se întâmplă după ce murim. Vedem porțile Raiului sau este doar un gol? Acum, David susține că este unul dintre puținii oameni care pot împărtăși o perspectivă asupra vieții de apoi, spunând că a văzut cum arată Raiul, în timp ce se afla internat în spital cu o infecție pulmonară.

"Mesager de dincolo"



David, din Carolina de Nord, a explicat că s-a aflat instantaneu în locul în care s-a simțit cel mai confortabil, care pentru el a fost o cârciumă. Dar, în loc să fie cârciuma cu care era el obișnuit, era una viu colorată, în care nu mai fusese niciodată înainte. Auto-intitulatul "Mesager de dincolo" abia a supraviețuit după o criză mortală de sepsis, cumulată cu o infecție pulmonară care i-a devastat corpul în septembrie 2015.

David a explicat pentru Daily Star: "Când m-au primit, au trebuit să-mi facă o intervenție chirurgicală. Aveam 70 la sută din plămânul meu acoperit de infecție și aveam sepsis - îmi trecea prin tot corpul".

Pe "patul său de moarte", pulsul lui David practic "dispăruse" și el a căzut într-o comă de două luni. Bărbatul a adăugat: "Nici nu știam că sunt mort, nu, nu aveam nicio concepție".

David, care pretinde că este o persoană rațională a spus anterior că știe că "va muri" prematur. Dar, în timp ce a căzut în comă, el a pretins că a fost întâmpinat cu o "frumoasă viață de apoi".

Ce ar fi văzut bărbatul



Bărbatul a spus: "Îmi amintesc că am închis ochii pentru că eram bolnav. Și apoi, când mi-am deschis ochii înapoi, eram pe cerul acesta de noapte. A fost cel mai frumos, catifelat și mătăsos cer de noapte. Fără nori. Fără stele. Nimic. Și nu a existat un început sau un sfârșit pentru asta".

David a mai susținut că în timp ce se afla în lumea de dincolo a fost însoțit de două "ființe" care i-au fost ghiduri.

El a adăugat: "Deodată, o ființă a fost în stânga mea și una în dreapta mea. Pur și simplu s-au simțit confortabil. De parcă le cunoșteam. Mi-au arătat că era cea mai frumoasă lumină alb-aurie. Era atât de drăguță și erau toți acești îngeri și tot ce urca în ea".

Bărbatul nu ar fi văzut porțile de mărgăritare, ci o cârciumă frumoasă.

"Mi-au spus asta mai târziu, oricare ar fi convingerile tale sau cu ce te simţi confortabil – asta este ceea ce vei vedea mai întâi când vei muri. M-au băgat într-un loc care semăna cu un bar. Avea aceste sticle frumoase colorate în lateral. Fără alcool sau nimic", a mai spus el.

S-ar fi trezit "vindecat" de toate bolile



"Apoi m-au trimis să merg într-o clădire mare, albă. Era marmură și avea cele mai frumoase turnuri din marmură pe care le-ați văzut vreodată. Când pășeai nu simțeai că piciorul tău a atins pământul. De parcă nu ar exista gravitația. Parcă plutești și mergi", a mai spus bărbatul.

David s-a trezit din comă două luni mai târziu, "vindecat" de toate bolile. El a concluzionat: "M-am întors cu iertare totală pentru toți cei care mi-au făcut vreodată ceva rău".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel