Un bărbat a chemat poliţia când a văzut cine făcea baie în cada lui

Baie în cadă
Baie în cadă

Proprietarul unei locuinţe din Marea Britanie a fost nevoit să cheme poliţia după ce s-a întors acasă şi a constatat şocat că în cada sa făcea baie un intrus.

Poliţia din comitatul Staffordshire a declarat că agenţii au fost chemaţi la o adresă din Stoke-on-Trent, însă la sosirea lor 'bărbatul gol a fugit de pe proprietate'. El a fost arestat la scurt timp după aceea.

Proprietarul locuinţei le-a povestit poliţiştilor că intrusul 'îşi preparase o băutură şi bea din ea' în timp ce stătea în cada aflată într-o baie de la etaj. Protagonistul evenimentului descris de poliţie drept 'un episod foarte neobişnuit', un bărbat în vârstă de 36 de ani, nu avea o adresă stabilă şi a fost reţinut sub suspiciunea de spargere, însă a fost ulterior eliberat fără a fi pus sub acuzare.

[citeste si]

Poliţia a adăugat că 'au fost asigurate măsuri pentru protejarea nevoilor sale'. 'Acesta a fost un episod foarte neobişnuit şi unul pe care nu îl vedem în fiecare zi', a declarat inspector Karen Stevenson, comandantul departamentul de poliţie din Stoke. 'Aş dori să îi asigur pe locuitori că acesta a fost un incident complet izolat şi că nu au niciun motiv să se alarmeze', a adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel