Un bărbat a câștigat la cazinou peste 2.6 milioane de euro, după ce a pariat doar 2 euro. "E o nebunie!"

Un bărbat a câștigat la cazinou peste 2.6 milioane de euro, după ce a pariat doar 2 euro. "E o nebunie!" / Foto: Pexels
Un bărbat a câștigat la cazinou peste 2.6 milioane de euro, după ce a pariat doar 2 euro. "E o nebunie!" / Foto: Pexels

Un bărbat a câștigat peste 2.6 milioane de euro într-un cazinou, după ce a pariat doar 2 euro. 

Un francez în jurul vârstei de 30 de ani a câştigat peste 2,6 milioane de euro, duminică seară, într-un cazinou din nordul Franţei, după ce a pariat suma de 2 euro, au anunţat reprezentanţii acelui local specializat în jocuri de noroc, informează  Agerpres, citând AFP.

"2.626.909,12 euro! E o nebunie! Marele premiu Megapot a fost câştigat în această seară la Pasino din Saint-Amand-les Eaux la maşina de joc 297", se afirmă într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a cazinoului francez.

Norocosul câştigător este un "jucător ocazional" care locuieşte în nordul Franţei şi care a pariat suma de 2 euro, a precizat aceeaşi companie într-un comunicat. Marele premiu Megapot se bazează pe "165 de maşini de joc conectate între ele în 38 de cazinouri, care acumulează pariurile simultan. Fiecare dintre ele contribuie la o sumă comună, care, în cazul combinaţiei maximale, permite câştigarea unui 'Super Jackpot'", a adăugat compania franceză.

În ultimii 10 ani, acest sistem a generat "66 de câştigători, din care 31 au obţinut peste 1 milion de euro, şi câştiguri totale de peste 74 de milioane de euro".

O femeie a câştigat peste 200.000 de euro la cazinou de Anul Nou, după ce a pariat doar 80 de eurocenţi

O femeie a câştigat peste 200.000 de euro în ziua de Anul Nou jucând la cazinoul din Saint-Malo (Ille-et-Vilaine) după ce a pariat 80 de eurocenţi la un joc de tip slot-machine, a declarat duminică directorul cazinoului, relatează Agerpres, citând AFP.

"Este vorba despre o persoană fără experienţă la jocurile de noroc şi de tip slot-machine, care se afla în vacanţă şi îşi însoţea mama. Ea a câştigat 209.715,20 euro, este al doilea cel mai mare jackpot al cazinoului după punerea în funcţiune a aparatelor de joc în urmă cu 30 de ani.", a explicat directorul cazinoului Barriere, François-Stéphane Vergne.

După o miză de 80 de eurocenţi, sâmbătă în jurul orei 17:00, aparatul de joc, care ia forma unui mare ecran, a dublat câştigurile, plătind bonusuri, înainte de a ajunge la suma finală de şase cifre. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel