Un avion a zburat peste 6 ore spre nicăieri. La aterizare cei 200 de pasageri s-au trezit tot acasă

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un avion a zburat peste 6 ore, dar la aterizare cei 200 de pasageri s-au trezit tot acasă, din cauza unot toalete defecte.

Mai multe băi ale unui Boeing 787 Dreamliner au încetat să mai funcționeze, forțând piloții să întoarcă avionul din drum, a declarat un purtător de cuvânt al KLM pentru Business Insider.

Opt dintre cele nouă băi au încetat să mai funcționeze în avionul care transporta peste 200 de pasageri de la Amsterdam la Los Angeles, luni, a informat Airlive.net. La scurt timp după decolare, însoțitorii de bord și-au dat seama că doar o singură baie din avion este funcțională.

Datele de la Flightradar24 sugerează că piloții s-au gândit mai întâi să se întoarcă la Amsterdam cu aproximativ o oră de zbor. Avionul a făcut un cerc la nord de Marea Britanie înainte ca piloții să decidă să continue. Dar două ore mai târziu, avionul a făcut o întoarcere peste Groenlanda și s-a întors la aeroportul Amsterdam Schiphol, ceea ce înseamnă că pasagerii au zburat timp de 6 ore și jumătate spre nicăieri.

Zborul a avut o întârziere de 9 ore

"KL601 către Los Angeles s-a întors luni la Amsterdam deoarece s-a descoperit în timpul zborului că toaletele nu mai funcționau corespunzător. Această defecțiune a apărut după plecare. Deoarece problema a afectat mai multe toalete, s-a decis să ne întoarcem la Schiphol", a declarat KLM.

Compania aeriană a înlocuit apoi acest Boeing 787 cu un alt avion, a spus KLM. A plecat din Amsterdam cu nouă ore mai târziu decât era programat inițial.

Avionul cu toaletele defecte pare să fi fost reparat peste noapte, deoarece a zburat spre Houston și înapoi marți, conform Flightradar24.

Astfel de cazuri au existat și în trecut. În aprilie anul trecut, 300 de pasageri Austrian Airlines au fost nevoiți să-și reprogrameze zborurile după ce cinci din cele opt toalete nu au mai funcționat așa cum trebuie. Iar în 2018, un zbor norvegian, care avea, în mod ironic, 85 de instalatori la bord, a fost nevoit să se întoarcă la aeroport din cauza unor toalete defecte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel