Un american a salvat un bărbat de la înec, iar apoi l-a împuşcat în piept. Procurorii nu vor intenta proces

Fotografie creată de Maurício Mascaro, de la Pexels
Fotografie creată de Maurício Mascaro, de la Pexels

Un american care a împuşcat un bărbat în piept după ce l-a salvat de la înec nu va fi pus sub acuzare de procurori. 

Asta pentru că poliţiştii au concluzionat că focul de armă a fost tras de americanul în vârstă de 74 de ani în legitimă apărare. Acesta tocmai salvase un tânăr, în vârstă de doar 29 de ani, de la înec. 

"Bărbatul, care abia fusese salvat, a devenit agitat şi a început să agreseze cuplul care îl salvase chiar pe ponton. Investigatorilor li s-a spus că acesta voia să se întoarcă pe jet ski, după ce anterior căzuse şi era să moară", a transmis departamentul şerifului din Oconee, Carolina de Sud. 

Poliţiştii spun că tânărul ar fi consumat băuturi alcoolice. Bărbatul care l-a împuşcat a spus că "m-am temut pentru viaţa mea şi a soţiei mele", scrie BBC

Și-a ucis cumnatul. ”Știu ce ai făcut”, i-a spus înainte de a apăsa pe trăgaci

 

Un tânăr de 24 de ani este acuzat că l-a împușcat pe logodnicul surorii sale în timp ce acesta era în pat și că apoi a fugit cu mașina victimei, scrie True Crime Daily. 

Potrivit unui comunicat de presă, Poliția Farmington a primit un apel de urgență pe 16 martie, la ora 22:56 de la o casă de pe Sunset Terrace. Polițiștii care au răspuns apelului au găsit la fața locului un bărbat de 32 de ani care suferea de mai multe plăgi prin împușcare. Victima a fost transportată la Spitalul St. Francis, unde a fost declarat decesul imediat după miezul nopții.

Poliția din Farmington a spus că suspectul nu se afla la fața locului când au sosit și că acesta ar fi plecat cu vehiculul victimei. WTIC-TV relatează că victima a fost identificată drept Jorge Camacho, iar suspectul este Deandre Linder.

Logodnica lui Camacho, Lyneisha Barber, și cei doi copii minori ai femeii se aflau și ei în casă când au fost auzite împușcăturile, dar WTIC raportează că nu au fost răniți. Se pare că Barber este însărcinată cu copilul lui Camacho. 

Potrivit raportului de caz citat de WTIC, Linder ar fi luat Volkswagenul Passat al lui Camacho și a fost văzut conducând pe Farmington Avenue. Polițiștii au oprit traficul și l-au arestat. În timp ce a urcat în autospeciala de poliție, Linder le-a spus ofițerilor: „Totuși, am avut un motiv”. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel