Udrea sare în apărarea bisericii: Distrugem cel mai important reper

Elena Udrea sare în apărea Bisericii Ortodoxe Române după ce aceasta a fost ținta unor serii de atacuri în ultima perioadă.

"Oricare si oricat de mari ar fi problemele noastre, le vom putea depasi doar avand credinta si facand lucrurile cu intelepciune si bunatate.

Nu trebuie contestata BOR pentru o inabilitate a Patriarhului, pentru ca ne putem trezi ca distrugem cel mai important, puternic si constant reper moral al poporului roman.

Daca suntem gata sa construim cea mai mare moschee din Europa la Bucuresti, intr-o vreme in care continentul isi schimba structura religioasa prin migratia musulmanilor, cred ca este bine sa nu inversunam oamenii impotriva Catedralei Neamului.

De acord ca nu lacasurile ne lipsesc ci credinta adevarata si, eu insami nu am fost de acord cu ridicarea acestei Catedrale. Dar acum a pornit deja, este bine sa o terminam, chiar daca am pune inainte alte prioritati.

Dar sa stiti ca sunt bani si pentru scoli, sunt bani si pentru spitale, pentru drumuri, doar oameni competenti ne trebuie, sa fie in stare sa ii aduca in tara ori sa ii stranga la buget. Nu uitati ca Romania tocmai a pierdut 7 miliarde de euro din fonduri UE, din cauza prostiei celor pusi sa ii gestioneze", a fost mesajul transmis de Elena Udrea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel