TVR introduce, de luni seara, un nou format de jurnal. Vezi cum va arăta

Începând de luni seara, TVR1 va reintroduce un format de jurnal pe care l-a părăsit cu mult timp în urmă. Prezentat de Ligia Munteanu și Mihai Constantin, televiziunea națională dorește să creeze un concept de știri accesibil fiecărui membru al familiei. Ineditul va fi reprezentat de o oră de dezbateri, în care trei sau patru invitați vor discuta subiecte importante aflate pe agenda de zi.

Potrivit surselor De Ce News, procesul de schimbare din TVR va începe de luni seara, odată cu prima ediție a noului jurnal de la ora 20:00. Acesta își propune să realizeze un format care va putea fi urmărit de fiecare membru al familiei, fără agresiuni verbale sau vizuale, ori expresii greu de expliat minorilor. Jurnalul va folosi, de asemenea în premieră, un studio minimalist, care va folosi foarte mult imaginile vizuale și mai puțin textele clasice. Ideea de la baza coneptului e aceea de rebranduire a știrilor de la televiziunea publică, dar cu transmiterea mesajelor într-un stil modern.

În afara ediției de jurnal propriu-zisă, va exista și o dezbatere ulterioară știrilor, care va avea invitați ce vor discuta despre problemele de interes general al tuturor cetățenilor. Confruntările politice atât de pregnante în ultima perioadă vot lipsi, realizatorii jurnalului dorind ca știrile de interes general imediat să fie cele care primează.

Pe lângă știrile care vor începe luni seara la 20:00, TVR va aborda și un nou format de Telematinal, a cărui primă ediție va fi difuzată marți. În cadrul acestuia, va exista în premieră o secțiune unde va fi prezentat traficul în timp real, și, de asemenea, traseele alternative pe care șoferii le pot folosi pentru a evita zonele aglomerate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel