TVR a sesizat Parchetul. Stelian Tănase: E dinainte de venirea mea în TVR

Stelian Tănase
Stelian Tănase

Sindicatul salariaților din TVR a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. 

Sesizarea sindicatul pentru Unitatea Salariaţilor TV din TVR (SPUSTV) se referă la datoria de aproximativ 4,5 milioane de euro pe care conducerile care s-au succedat la şefia SRTv nu au recuperat-o de la regia de publicitate Splendid Media, potrivit Mediafax. 

Prin sesizarea înaintată prin reprezentantul său legal Dragoş Bocanaciu, sindicatul atrage atenţia privind "posibile infracţiuni de neglijenţă în serviciu în sensul de a nu dispune efectuarea demersurilor juridice, în vederea urmăririi debitorilor societăţii, pentru care în ultimii 3 ani s-a produs un prejudiciu estimat de peste 21.000.000 lei (aproximativ 4,5 milioane de euro, n.r.)".

Stelian Tănase a declarat că Splendid Media este o problemă dinainte de venirea sa la TVR, fără a spune de ce nu au fost recuperate cele circa 4,5 milioane de euro de la regia de publicitate.

"Eu nu pot să ştiu cu certitudine dacă neglijenţa în serviciu a pornit din mandatul lui Alexandru Lăzescu sau din mandatul lui Claudiu Săftoiu sau este din mandatul lui Stelian Tănase. Eu ştiu doar atâta, că suntem în pericol să pierdem o căruţă de bani. Şi cineva trebuie să răspundă", a spus Dragoş Bocanaciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel