Turneul Campionilor. Tsitsipas - Medvedev, rezultat surpriză în primul tur

În prima întâlnire din grupa de la Turneul Campionilor, grecul Tsitsipas a ieșt învingător pentru prima dată în faţa rusului Medvedev.

Jucătorul grec de tenis Stefanos Tsitsipas (locul 6 în ierarhia mondială) l-a învins luni pe rusul Daniil Medvedev (locul 4 mondial) în două seturi, 7-6 (7/5), 6-4, în Grupa Andre Agassi din cadrul Turneului Campionilor, de la Londra.

Pentru Tsitsipas, 21 de ani, a fost primul succes în faţa rusului (23 ani) în cele cinci confruntări pe care le-au avut până acum.

În cealaltă partidă a grupei, nr. 1 mondial, spaniolul Rafael Nadal, va juca luni seara cu deţinătorul titlului, germanul Alexander Zverev (22 ani, locul 7 ATP).

Duminică seara, tenismanul elveţian Roger Federer, numărul 3 mondial, a debutat cu stângul la Turneul Campionilor, fiind învins în două seturi simetrice, 7-5, 7-5, de austriacul Dominic Thiem, cap de serie numărul 5.

Thiem, care s-a impus pentru a cincea oară în faţa lui Federer, în şapte confruntări, a luat astfel o opţiune importantă pentru calificarea în semifinalele acestei competiţii de final de sezon din circuitul ATP.

În primul meci din grupa Bjorn Borg a Turneului Campionilor, sârbul Novak Djokovic, numărul doi mondial, a dispus fără probleme, cu 6-2, 6-1, de italianul Matteo Berrettini, după numai 63 minute de joc.

Turneul Campionilor este dotat cu premii totale în valoare de 9 milioane dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel