Turneu Miami. Ostapenko, pe val. Meci dramatic cu Svitolina

Jelena Ostapenko. Foto si.com
Jelena Ostapenko. Foto si.com

Jelena Ostapenko (20 de ani, locul 5 WTA) s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului WTA de la Miami, la capătul celui mai așteptat și mai încins meci al zilei, decis după două tiebreak-uri.  

Jucătoarea din Letonia a eliminat-o pe Elina Svitolina (Ucraina, 23 de ani, locul 4 WTA), scor 7-6 (3), 7-6 (6).

O oră și 47 de minute a durat întâlnirea foarte strânsă dintre Ostapenko și Svitolina. Diferența s-a făcut la numărul loviturilor câștigătoare: 44-15 pentru jucătoarea din Letonia. Ostapenko a avut și un număr covârșitor de erori neforțate (42-9).

Ambele jucătoare au avut probleme la mijlocul primului set - Svitolina a cerut intervenţia fizioterapeutului, iar Ostapenko s-a sfătuit cu antrenorul. Acesta i-a recomandat în setul secund să-şi refacă forţele cu o banană, dar jucătoarea i-a ignorat sfatul. Cele două seturi au avut un scenariu aproape identic - de fiecare dată Ostapenko s-a impus la tie break. Până să fie eliminată, Svitolina a salvat nu mai puţin de 4 mingi de meci, informează Digi Sport.

Pentru jucătoarea din Letonia a fost a doua victorie consecutivă în fața unei adversare din Top 10 WTA, după ce în optimile de finală trecuse de Petra Kvitova (Cehia, 28 de ani, locul 9 WTA).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel