Turcescu aruncă bomba: Vodafone cumpără RCS&RDS. Ce spune compania

Robert Turcescu a anunțat pe pagina sa de Facebook că Vodafone ar urma să cumpere RCS&RDS.

”O informație pe care o public aici în EXCLUSIVITATE și care va provoca schimbări majore pe piața de telecomunicații din România, dar și din regiune: Vodafone e la un pas să achiziționeze de la RCS-RDS distribuția de cablu, plus operațiunile de telefonie și date! Între cele două companii a fost semnat un precontract, iar tranzacția finală se învîrte în jurul sumei de 1-1,5 miliarde de euro. Vodafone devine astfel cel mai mare jucător pe piața telecom din regiune, dând o lovitură puternică principalului competitor, Orange”, a spus Robert Turcescu pe Facebook.

VEZI ȘI: Ciutacu îi dă peste nas lui Turcescu în războiul audiențelor și îi oferă un "mărțișor nevinovat"

RCS&RDS a negat informațiile publicate Turcescu.

”Informaţiile postate de jurnalistul Robert Turcescu pe contul său de Facebook privind o presupusă vânzare a operaţiunilor de distribuţie prin cablu, telefonie şi internet ale companiei RCS & RDS sunt complet false, neavând nici o bază reală.

Este regretabil faptul că un jurnalist cu experienţa lui Robert Turcescu răspândeşte cu atâta uşurinţă şi lipsă de responsabilitate zvonuri care ne pot crea importante daune materiale şi de imagine, fără a verifica aceste aşa-zise informaţii şi fără ca măcar să ceară şi un punct de vedere din partea companiei RCS & RDS”, susține compania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel