Ciutacu îi dă peste nas lui Turcescu în războiul audiențelor și îi oferă un ”mărțișor nevinovat”

Robert Turcescu a lansat miercuri un atac din senin la adresa lui Victor Ciutacu, după ce jurnalistul de la România Tv a spus că ”scandalul interminabil din USL” îl ajută, deoarece audiențele sale cresc în perioada crizelor politice. Ciutacu a reacționat imediat, dându-i peste nas jurnalistului de la B1 Tv tocmai cu cifrele de audiență, cu care acesta se lăudase anterior.

Mie-mi place (și, sincer, mă și ajută, profesional vorbind) scandalul interminabil din USL. Cu cât durează mai mult și cu cât țigănia e mai mare, cu atât se simte mai apăsat în audiențe. Cifre din care eu trăiesc, că nu găsesc bani pe stradă”, a scris realizatorul emisiunii ”Ediția de seară”, pe blogul său.

Pe pagina de Facebook, Robert Turcescu a postat următoarele, alături de un tabel cu audiențele de marți seară:

Zau?! Din ce audiente o trai asta, mai, nene, ca daca ne uitam pe grafice e cam jale pe tronsonul micutului Ciutacu! Ia sa vedem cum statea ieri "domnul Penthouse", ca tare mi-e teama sa nu moara de foame in ritmul asta!

[caption id="attachment_428334" align="aligncenter" width="431"] Facebook Robert Turcescu[/caption]

Victor Ciutacu a reacționat imediat pe pagina sa de Facebook, prezentând alte cifre cu audiențe:

”Lăutarul preferat al Băsexului se întreabă (și ospătarii preiau cu entuziasm) cum pot trăi din audiențele minuscule pe care le fac. Un pic mai bine decât el, cred...”

Diferența, a explicat Victor Ciutacu pentru DC News, este că Robert Turcescu l-a atacat cu audiențele pe o seară, în timp ce el i-a răspuns cu cifrele pentru o săptămână.

Omul simte nevoia să mă atace la începutul fiecărei primăveri. Nu pot să-i stric bucuria. Să considere cifrele de audiență un mic mărțișor nevinovat din partea mea. Șnurulețul alb-roșu să și-l cumpere singur. I-o mai fi rămas ceva de la Becali ...”, ne-a mai spus jurnalistul de la România Tv.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel