Tudorel Toader, replică dură pentru Călin Nistor

Bogdan Cotigă / 04 aug 2018 / 17:09 Salveaza PDF Comentarii
Tudorel Toader
Descriere foto: Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat, sâmbătă, în replică la afirmaţia procurorului-şef adjunct al DNA, Nistor Călin, potrivit căruia doar 7 sau 8 procurori sunt delegaţi în DNA, că de fapt este vorba despre 20 de persoane. 

Toader a declarat că aşteaptă de la acesta 'un răspuns corect şi complet'. 'Apreciind promptitudinea procurorului-şef adjunct de la DNA, constat că sunt 20 şi nu 7 delegări, precum ne spunea ieri. Rămânem în aşteptarea unui răspuns corect şi complet!', a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Procurorul-şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Nistor Călin a declarat, vineri seara, că nu este niciun procuror detaşat în DNA, iar numărul celor delegaţi este de 7 sau 8. Întrebat într-o emisiune la B1 TV despre numărul procurorilor detaşaţi sau delegaţi în DNA, Nistor Călin a afirmat că doar 7 sau 8 procurori sunt delegaţi în DNA. 'Sunt destul de puţini. Cred că 7 sau 8 delegaţi. Din 178', a declarat adjunctul DNA.

Totodată, Nistor Călin a spus că nu sunt procurori detaşaţi în DNA. 'Noi nu avem procurori detaşaţi în cadrul DNA, dar avem detaşaţi de la noi către alte structuri. (...). Şi mai avem doi procurori delegaţi de la noi la Parchetul Înaltei Curţi', a mai spus Nistor Călin. Potrivit acestuia, DNA, ca structură, are pe schemă 195 de procurori, iar actualmente funcţionează 178. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26