Tudorel Toader, nou mesaj pe Facebook

Mihai Ciobanu / 23 oct 2018 / 10:42 Salveaza PDF Comentarii
Tudorel Toader
Descriere foto: Tudorel Toader

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, reia şirul mesajelor transmise pe pagina sa de socializare.

"Astăzi am avut o întrevedere cu reprezentanţii Sindicatului Grefierilor! Contrar celor afirmate în spaţiul public, nu am făcut declaraţii cu privire la statutul de membru al echipei guvernamentale!", a transmis ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. 

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a transmis luni, 22 octombrie, o serie de mesaje pe pagina sa de socializare în care puncta o serie de aspecte privitoare la subiectele momentului în domeniul pe care îl gestionează. El a arătat că modificările survenite prin OUG pentru modificarea legilor Justiţiei nu au fost luate în discuţie de Comisia de la Veneţia. "Răspuns pentru cei ce nu vor să înţeleagă: Comisia de la Veneţia nu a luat în discuţie modificările survenite prin OUG pentru modificarea legilor Justiţiei. Un astfel de aviz ar urma să fie adoptat la plenara din decembrie 2018!", a spus Toader. 

Totodată, el afirma că un membru titular al Comisiei de la Veneţia nu poate să vorbească în numele Guvernului din care, eventual, face parte. ''Un membru titular al Comisiei de la Veneţia nu poate să vorbească în numele Guvernului din care, eventual, face parte. În caz contrar, ar participa într-o dublă calitate!", susţinea Tudorel Toader pe Facebook. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26