Trei TIR-uri, implicate într-un accident grav. Trafic deviat - UPDATE

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață. Trei camioane au fost implicate, iar traficul a fost blocat total.

UPDATE - Conform Centrului Infotrafic, în urma accidentului, circulaţia va rămâne oprită pe DN 28 până în cursul după-amiezii, pentru efectuarea manevrelor de tractare a autovehiculelor implicate, traficul rutier fiind deviat pe rute ocolitoare, respectiv Bohotin - DJ 244F – Grozeşti - DJ 249 - Osoi.

- Știrea inițială - 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită pe DN 28 Albiţa – Iaşi, la kilometrul 111, pe raza localităţii Răducăneni, judeţul Iaşi, din cauza unui accident în care au fost implicate două autotrenuri şi un autocamion.

Două persoane au fost rănite, iar o alta a decedat. Mai multe echipaje de ambulanță au fost trimise imediat la fața locului. 

”Două victime sunt încarcerate, s-a deplasat un echipaj de descarcerare, două ambulanțe SMURD, dar și alte forțe de intervenție. În total, 24 de cadre militare. Intervenția este în desfășurare”, a declarat plt. maj. Gabriel Covăsneanu, de la ISU Iași, pentru DC News.

Poliția rutieră a deschis o anchetă în acest caz și continuă cercetările pentru a vedea exact cine se face vinovat de producerea accidentului. 

Vezi și: 

Dezinfectanți contrafăcuți, percheziții. Pintea: Aceste produse mai există în spitale

Percheziții de amploare la firme care comercializează dezinfectante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel