Trei greşeli MAJORE în supermarket. Iată ce trebuie să faci

Sunt mai multe greşeli pe care le facem în supermarket, din cauza cărora ajungem să plătim mai mult decât ne-am propus când ajungem la casă. 

Nu pleci cu o listă de acasă

De câte ori ai fost la cumpărături cu o listă? Înainte să pășești în supermarket (sau să îți comanzi alimentele acasă), trebuie să iți faci o listă, altfel vei pleca fară să cumperi tot ce plănuiai, dar posibil cu alte produse în coş.

“Supermarket-urile se bazează pe cumpărăturile din impuls și vor să atragă atenția cumpărătorilor,” susține bucătarul Barry Tonkinson, directorul de dezvoltare și cercetare din cadrul Institutului Culinar din SUA, conform digi-world.tv

Iei alimentele de pe rândul din față

Mulți oameni se grăbesc când merg la supermarket, așa că vor apuca primul lucru pe care îl văd pe raft și vor trece mai departe. Strategia nu e ideală. De obicei, supermarket-urile pun alimentele mai vechi în fața raftului, pentru a fi cumpărate mai repede. Cele mai proaspete sunt puse mai în spate, așa că dacă le vei cumpără pe acelea, vor rezista mai mult în frigider sau debara.

Cumperi alimente ale brand-urilor cunoscute

Chiar dacă ai auzit de producătorul X de cașcaval sau de biscuiți, nu înseamnă că și calitatea produselor e mai mare decât la alimente ale unor companii mai mici.

“Sunt, desigur, unele alimente fără de care nu poți trăi,” a continuat Tonkinson. “Dar, în realitate, multe alte brand-uri generice sau ale magazinului au aceeași calitate că cele ale brand-urilor cunoscute.”

Mai mult, ar putea avea și un preț redus, ceea ce te va ajuta când mergi la cumparaturi. În aceasta categorie ar intra produse precum legumele, orezul, uleiul etc, potrivit lui Tonkinson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel