Trăistariu, dezvăluiri din culisele Eurovisionului. Ce nu se vede niciodată

agerpres_1803816
agerpres_1803816

Mihai Trăistariu i-a făcut fericiți pe români când – în 2006 – a ocupat locul patru la Eurovision. Și-ar fi dorit să participe și anul acesta la celebrul concurs, dar s-a retras în ultimul moment.

Artistul născut la Piatra Neamț se înscrisese la selecția națională pentru celebrul concurs cu piesa “I’m sorry”. Chiar dacă melodia sună foarte bine, artistul spune că piesa nu l-ar fi ajutat să-și îmbunătățească performanța obținută în urmă cu opt ani.

“Piesa e foarte bună şi-mi vine mănuşă. Însă mi-am dat seama că îmi trebuie ceva mult mai bun şi am luat decizia să mă retrag. Eurovisionul nu mai e de mult timp un concurs doar de creaţie sau care valorifică vocile bune. Este un amalgam de forţe, un întreg spectacol de voce, piesă, show. Trebuie să le ai pe toate, altfel rişti să te întorci acasă cu coada între picioare. Iar eu nu suport asta. Mi-am dorit şi-mi doresc din toţi rărunchii să revin pe scena marelui concurs european. Dar ceva-mi spune că trebuie să şochez cu vocea mea ca să iau un rezultat în primii trei în Danemarca, aşa cum am făcut cu «Tornero » în 2006, când am obţinut locul 4”, a spus Mihai Trăistariu conform Libertatea.

Pentru că s-a aflat și în poziția de jurat, dar și de concurent, cântărețul știe toate dedesubturile concursului, motiv pentru care a făcut câteva dezvăluiri. “Am făcut de multe ori parte din juriul care a votat piesele pentru selecţia naţională şi ştiu că alegerile sunt subiective. Dacă ţi se recunoaşte vocea, ai toate şansele să nu te numeri printre cei aleşi, deoarece este suficient să nu te placă un membru al juriului şi să-ţi dea nota 1”, a conchis Mihai Trăistariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel