Traian Băsescu, ieșire nervoasă la România TV

Traian Băsescu a avut o ieșire nervoasă la România TV. Totul s-a întâmplat în direct.

Acesta a avut un schimb dur de replici cu Pavel Abraham, avocatul familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Pavel Abraham: Sunteţi diabolic, obraznic. Nu vă e ruşine, domule preşedinte. Spune familia Anghel de un milion despre mine? Ce să fac cu milionul? Ar fi sub demnitatea mea să vă jignesc.  Sunteți de o obrăznicie și un tupeu extraordinare. Dânsul e femeie! Acest om minte cu nerușinare. Aveţi stenograme. Puneţi-l pe Turcescu să spună. E la-la. L-a pus pe Turcescu să mă facă securist.

Eu știu cine e 'Bătrânul de la apă'. Acesta se numește Geamănu. Există o declarație la dosar că Pavel Abraham va da un milion de dolari, din partea lui Dan Voiculescu, celor din familia lui Bercea ca să declare împotriva mea și a fratelui meu. Eu știu cine e 'Bătrânul de la apă'. Acesta se numește Geamănu, a replicat Traian Băsescu.

Pavel Abraham: Aveţi stenograme. Puneţi-l pe Turcescu să spună. E la-la. L-a pus pe Turcescu să mă facă securist.

Fostul președinte a declarat că îl va da în judecată pe Eugen Iacobescu. Cel din urmă bănuiește că Izaura Anghel a făcut o înțelegere cu procurorii să nu mai vorbescă decât despre 600.000 de euro și nu și despre alte 2.000.000 de euro care s-ar fi dat în acest caz de către membri familiei Anghel, spunând că are anumite interceptări în perioada în care a anchetat cazul Mircea Băsescu - Bercea Mondial.
 
"Eu cred că această declaraţie trebuie să genereze o anchetă imediată la SRI, la Parchet. Va trebui să vină în instanţă să probeze... Aici apare un lucru extrem de grav şi anume că ar fi existat stenograme sustrase din dosar, ceea ce este mai grav decât o eventuală calomonie a procurorului Iacobescu", a spus Traian Băsescu la RTV.
 
După ce fostul președinte a ieșit din direct, Pavel Abraham a adăugat: "Regret această discuție tensionată, dar poate era necesară."


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel