Băsescu alege dintre Geoană, Iohanis, Antonescu și Oprescu

Invitat la Realitatea TV, Traian Băsescu  în discuția cu Rareș Bogdan a abordat și subiectul viitorului președinte.

- E foarte important, când vii pe acel scaun, să ai niște opțiuni: eu am ales UE și America. Eu am avut o opțiune foarte clară despre cum văd România: În Uniunea Europeana și partener cu SUA. Mulți spuneau: ia uite, România, o țară mica,  partener cu SUA. Eram așezați la locul potrivit, totul era să prezinți suficientă încredere, pentru ca acest parteneriat să se semneze. 

Dacă va veni un om care crede că poate substitui sau poate pune egal între relația dintre SUA și China, între SUA și Federația Rusă va fi o catastrofă din punct de vedere al credibilității. Nu poți fi la fel de partener și loial tuturor.

- George Maior e șef de serviciu și nu aș vrea să îl vad în dezbaterea politică. Cel mai bine îl vad acolo unde este acum, șef al SRI.

- România are nevoie de un președinte care încă să aibă energie, 50-60 de ani.

- Din PSD, dacă ar fi să optez pentru unul dintre ei - Oprescu, Ponta și Geoană - aș opta pentru Geoană. E un om care știe jocul Americii. Ponta nu are nicio treabă cu responsabilitatea, cu credibilitatea țării. Geoana are. Categoric aș opta pentru Geoană. Geoană le ajunge dacă merg pe el, este o soluție.

Ioan Rus ar putea fi o soluție, dar nu cred că vine de la Cluj ca să piardă la București, nu ar fi susținut de baroni la prezidentiale.

- Crin Antonescu e în aceeasi găleată ca Victor Ponta, e parte a unei lovituri de stat. Nu folosește la nimic că și-a schimbat discursul.

Toate partidele cu rădacini în 1990 și-au epuizat resursele de a face bine României. E nevoie de o nouă clasă politică. Partidele actuale si-au terminat misiunea.

Generația de 40 de ani: Sunt politicieni de talia lui Ponta, ca sa nu zic de teapa lui Ponta, care e profund corupt.
Ponta minte cum respiră. E profund corupt și minte tot timpul. Va fi un dezastru fiecare luna in care omul ăsta ramâne la Palatul Victoria.

Klaus Johannis poate fi o soluție cu care liberalii să meargă la prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel