Toni Iuruc, prima declarație după divorțul de Simona Halep: Fiecare pe drumul lui

Toni Iuruc, prima declarație după divorțul de Simona Halep / Foto: Captură video Pro Tv
Toni Iuruc, prima declarație după divorțul de Simona Halep / Foto: Captură video Pro Tv

Vezi în articol ce a spus Toni Iuruc după divorțul de Simona Halep.

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc. Ea a fost joi, 8 septembrie, la notar unde a pus capăt căsniciei. Halep a ajuns prima la sediul biroului notarial, iar câteva minute mai tărziu, și-a făcut apariția și Toni Iuruc. Cei doi nu au dorit să vorbească despre motivele care au dus la divorț, la nici un an de la cununia civilă.

La ieșire, Simona Halep a apărut cu zâmbetul pe buze, dar nu a făcut nicio declarație în fața jurnaliștilor, transmite Pro Tv. În schimb, Toni Iuruc a fost mai comunicativ.

"Am plecat pe drumuri separate. Nu căutați senzaționalul, că nu există. Suntem doi oameni normali, fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte normale, deci nu căutați senzaționalul, nu aveți ce să găsiți", a spus Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep.

La jumătatea verii acestui an, a apărut în spațiul public informația conform căreia Halep și Iuruc intenționau să facă nunta pe 13 noiembrie 2022.

Toni Iuruc a confirmat divorţul de Simona Halep, după ce iniţial a spus că "nu divorţez mâine, nu comentez"

În presă apăruse de mkiercuri informația potrivit căreia Simona Halep și Toni Iuruc ar urma să divorțeze în cursul zilei de joi, 8 septembrie. Contactat de Fanatik.ro, omul de afaceri a comentat informația apărută în spațiul public, scrie Ziarul de Iași.

După ce iniţial a spus că nu divorţează de sportivă, Toni Iuruc a confirmat informaţia.  "Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment", a spus Toni Iuruc, pentru Fanatik.

Ulterior, acesta a revenit şi a confirmat despărţirea. 

”Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință”, a declarat Toni Iuruc, citat de Fanatik. Vezi mai mult AICI.

Cununia civilă

Simona Halep s-a cununat civil într-un cadru privat în staţiunea Mamaia. Cei doi miri au spus 'Da' într-un loc inedit, într-un spaţiu special amenajat pe plajă, în imediata apropiere a clubului unde a avut loc petrecerea. Ceremonia a fost oficiată de primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac. A avut alături câteva sute de invitaţi, printre aceştia numărându-se fostul tenisman Ilie Năstase, foştii fotbalişti Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Florin Răducioiu.

Ținutele lor, artiștii care le-au cântat și locul pe care l-au ales pentru eveniment nu au fost singurele care au impresionat. Ca să nu fie deranjaţi, cei doi miri au angajat mai mulți bodyguarzi, care au asigurat paza şi desfășurarea pregătirilor în linişte. Cât despre meniul pe care l-au oferit celor 300 de invitați, Simona Halep și Toni Iuruc au ales preparate variate și speciale, bazate pe fructe de mare, peşte, friptură de vită şi delicatese de raţă, dar nu au lipsit nici tradiţionalele plăcinte machedoneşti.

"Corner tradiţional românesc" a fost primul fel din meniul evenimentului, iar invitaţii și-au putut alege dintr-o listă cuprinzătoare de preparate, de pe care nu lipseşte şi un fel de mâncare machedonesc. Pe lista de aperitive, invitaţii au parte de câteva preparate de lux, printre care se numără “scoici Saint Jaques” sau “foie gras”, dar şi trei tipuri de tartar. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel