Toni Iuruc a confirmat divorţul de Simona Halep, după ce iniţial a spus că "nu divorţez mâine, nu comentez"

Toni Iuruc, prima declarație după ce a apărut informația divorțului de Simona Halep / Foto: Captură video, arhivă
Toni Iuruc, prima declarație după ce a apărut informația divorțului de Simona Halep / Foto: Captură video, arhivă

Vezi în articol care a fost reacția lui Toni Iuruc după ce a apărut informația divorțului de Simona Halep.
 

În presă a apărut miercuri informația potrivit căreia Simona Halep și Toni Iuruc ar urma să divorțeze în cursul zilei de joi, 8 septembrie, după doar un an de mariaj. Contactat de Fanatik.ro, omul de afaceri a comentat informația apărută în spațiul public, scrie Ziarul de Iași.

După ce iniţial a spus că nu divorţează de sportivă, Toni Iuruc a confirmat informaţia.  "Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment", a spus Toni Iuruc, pentru Fanatik.

Ulterior, acesta a revenit şi a confirmat despărţirea. 

”Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință”, a declarat Toni Iuruc, citat de Fanatik.

Simona și Toni au efectuat ceremonia civilă anul trecut, în data de 15 septembrie.

"Nu comentez, nu pot să comentez", a precizat Nicolae Halep, fratele Simonei, tot pentru Fanatik.

La jumătatea verii acestui an, a apărut în spațiul public informația conform căreia Halep și Iuruc vor face nunta pe 13 noiembrie 2022. În lumina noilor zvonuri, rămâne de văzut dacă aceasta va mai avea sau nu loc.

Cine este Toni Iuruc

În vârstă de 43 de ani, Toni Iuruc este, conform presei mondene, un milionar machidon care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii. De prima soție (Arina, de profesie model, și cu care are un copil) s-a despărțit relativ repede, iar lucrurile nu au stat mai bine nici cu cea de-a doua, Liana.

De Liana s-a separat cu puțin timp (câteva luni n.r.) înainte de a deveni iubitul Simonei. Cei doi se căsătoriseră în toamna lui 2018, la Mamaia, după o relație de aproximativ doi ani.

Conform Fanatik, milionarul de 43 de ani deține mai multe firme (șase n.r.), una dintre acestea fiind de publicitate (în 2008, prin firma sa AdVenture, a realizat campania electorală lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei). De asemenea, Toni câștigă bani frumoși din chirii, aproximativ 100.000 de euro lunar, acesta deținând mai multe clădiri de birouri în Capitală.

Cununia civilă

Simona Halep s-a cununat civil într-un cadru privat în staţiunea Mamaia. Cei doi miri au spus 'Da' într-un loc inedit, într-un spaţiu special amenajat pe plajă, în imediata apropiere a clubului unde a avut loc petrecerea. Ceremonia a fost oficiată de primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac. A avut alături câteva sute de invitaţi, printre aceştia numărându-se fostul tenisman Ilie Năstase, foştii fotbalişti Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Florin Răducioiu.

Ținutele lor, artiștii care le-au cântat și locul pe care l-au ales pentru eveniment nu au fost singurele care au impresionat. Ca să nu fie deranjaţi, cei doi miri au angajat mai mulți bodyguarzi, care au asigurat paza şi desfășurarea pregătirilor în linişte. Cât despre meniul pe care l-au oferit celor 300 de invitați, Simona Halep și Toni Iuruc au ales preparate variate și speciale, bazate pe fructe de mare, peşte, friptură de vită şi delicatese de raţă, dar nu au lipsit nici tradiţionalele plăcinte machedoneşti.

"Corner tradiţional românesc" a fost primul fel din meniul evenimentului, iar invitaţii și-au putut alege dintr-o listă cuprinzătoare de preparate, de pe care nu lipseşte şi un fel de mâncare machedonesc. Pe lista de aperitive, invitaţii au parte de câteva preparate de lux, printre care se numără “scoici Saint Jaques” sau “foie gras”, dar şi trei tipuri de tartar. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel