Tone de carne expirată în magazine. Polițiștii le-au confiscat

Peste patru tone de carne expirată au fost confiscate de poliţiştii ilfoveni în urma acţiunilor pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comercializării de carne.

Polițiștii din Ilfov au făcut mai multe controale la comercianții de carne și produse din carne, fiind verificate societăți comerciale și depozite, potrivit unui comunicat al Poliției Române.

În urma controalelor, au fost date amenzi în valoare totală de 200.000 de lei și au fost confiscate 4.132 de kilograme de carne expirată, în valoare de 112.500 de lei. De asemenea, polițiștii au întocmit dosar penal în cazul reprezentantului unei societăți comerciale.

Recent, tot în județul Ilfov, polițiștii au confiscat peste trei tone de făină, 233 de kilograme de zahăr, 300 de kilograme de margarină şi 65 de de tone de legume şi fructe, de la 19 societăţi specializate în comercializatea de fructe, legume şi produse de panificaţie.

Conform Poliţiei Române, în perioada 2 - 9 aprilie, sunt organizate controale la nivel naţional pentru prevenirea evaziunii fiscale şi vânzării de produse contrafăcute înaintea sărbătorilor de Paşte, scrie România Liberă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel