Toader, scrisoare OECD: "Voi reveni"

Tudorel Toader spune că va adresa o nouă scrisoare Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică, după ce nu a primit nici un răspuns în privința declarațiilor Drago Kos. 

"OECD nu a raspuns la intrebarea daca declaratiile atribuite dlui Kos au fost facute in nume personal sau in numele organizatiei.
Voi reveni cu aceeasi intrebare !" a scris Tudorel Toader pe facebook.

Ce conține scrisoarea 

Reamintim că Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a anunţat pe data de 4 iunie că a transmis Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică o scrisoare prin care solicită să i se comunice dacă declaraţiile şefului structurii anticorupţie din cadrul acesteia, Drago Kos, pe tema deciziei Curţii Constituţionale a României (CCR) în cazul şefei Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), au fost făcute în numele organizaţiei.

'Pentru a se clarifica dacă declaraţiile atribuite domnului Kos au fost făcute în nume personal sau în numele OECD, am transmis scrisoarea către OECD!', a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Tudorel Toader preciza sâmbătă, tot pe Facebook, că se va adresa OECD pentru a comunica dacă afirmaţiile lui Drago Kos, pe tema deciziei CCR în cazul şefei DNA au fost făcute în numele organizaţiei.

Ameninţări sau manipulări interne?

'Ameninţări de la OECD sau manipulări interne? Luni dimineaţă, mă voi adresa OECD pentru a comunica în mod oficial dacă afirmaţiile dlui Drago Kos au fost făcute în nume propriu sau în numele OECD, aşa cum acreditează titlul materialului întocmit de Ziare.com (...) Într-un articol publicat în data de 1 iunie, se afirmă faptul că în numele OECD, dl. Drago Kos a făcut o serie de afirmaţii, de o mare gravitate, la adresa instanţei de contencios constituţional române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel