Toader, noi acuzații pentru Lazăr: L-a angajat!

Scutaru Cristina / 01 noi 2018 / 22:44 Salveaza PDF Comentarii
Tudorel Toader
Descriere foto: Tudorel Toader

Tudorel Toader a spus că Augustin Lazăr şi-a numit drept consilier personal un procuror care l-a intervievat atunci când a candidat pentru funcţie.

”Ce caută ordonanţa semnată de altcineva în dosar? Mă gândeam: să spun, să nu spun de ordonanţă, să zică cineva, dacă nu a fost acolo? Deşi dosarul este legat, nu l-am făcut eu.

Ne spune Augustin Lazăr: grefiera din greşeală a lipit filele. Semnificaţia adevărată a depunerii acestei ordonanţe o deţine numai procurorul general şi noi, prin interpretări”, a declarat ministrul Justiției.

”Când Augustin Lazăr era audiat pentru a deveni procuror general, din comisia de interviu la Ministerul Justiţiei făcea parte şi consiliera ministrului Justiţiei, o distinsă doamnă procuror. A ajuns procuror general. Pe cine a luat Lazăr consilier personal? Pe aceeaşi distinsă doamnă de la Ministerul Justiţiei, adică un transfer de consilieră de la ministru la procuror general, ceea ce înseamnă că nu e rău, denotă încrederea în dânsa şi asigurarea continuităţii", a declarat Tudorel Toader, la Antena 3.

În plus, ministrul Justiției a zis că a mai avut loc o situație similară. 

”Inspecţia Judiciară a făcut verificări la Parchetul General - trei doamne procuror. S-a terminat inspecţia, raportul a fost majoritar favorabil. Pe cine a luat Lazăr la Parchetul General? Exact... pe acele trei doamne care au fost în control", a mai spus Tudorel Toader.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25