Știre oribilă despre Cristina Țopescu. "Vă dau în judecată!"

Cristina Țopescu
Cristina Țopescu

Cristina Țopescu a avut o reacție după ce luni, în mai multe ziare online, a circulat o știre cu titlul: "Cristina Țopescu a fost bătută și violată".

Jurnalista a spus că îi va da în judecată pe toți ziariștii care au publicat respectiva știre care, de altfel, este falsă. Cristina Țopescu și-a arătat dezamăgirea față de modul în care a ajuns presa românească.

"Dragi colegi, daca va pot numi asa, de data asta e prea mult! Va dau in judecata pe toti cei care ati publicat porcaria asta. Imi atribuiti declaratii pe care nu le-am facut niciodata, din simplul motiv ca nu au nicio legatura cu realitatea. Nu mai aveti nici macar minimum de profesionalism de a va duce la sursa, adica la interviul pe care l-am dat Jurnalului National cu ani in urma, ca sa vedeti ca nu am spus asta niciodata ??? Nu mai aveti, se pare.

De ce nu ma mir ? Nu sunt nici macar furioasa sau revoltata. Sunt doar, o data-n plus, dezamagita de halul in care a ajuns presa in Romania, presa, breasla din care fac si eu parte (lucru de care nu mai pot fi mandra de ceva timp, e adevarat). Da, e trist. Si, asa trista cum sunt, va voi da in judecata. Trebuie sa invatam sa platim cand punem oamenilor in gura lucruri pe care nu le-au spus niciodata. Lucruri grave, nu orice !", a transmis jurnalista.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel