Tiramisu cu piersici, fără lactoză. Este atât de bun încât toți invitații vă vor cere rețeta

Tiramisu cu piersici, fără lactoză. Este atât de bun încât toți invitații vă vor cere rețeta. Sursa - Pexels
Tiramisu cu piersici, fără lactoză. Este atât de bun încât toți invitații vă vor cere rețeta. Sursa - Pexels

Nu ne putem imagina finalul unui prânz sau al unei cine cu prietenii fără momentul desertului. Este momentul așteptat de toată lumea, de la mic la mare. Și ar fi păcat să-și dezamăgești invitații.

 

Desertul are sarcina nu doar de a încânta papilele gustative, ci și de a înviora oaspeții.  Așadar, azi, vă prezentăm rețeta unui desert făcut în casă, din ingredientele pe care le ai în frigider -  tiramisu cu iaurt înghețat, care ne va cuceri de la prima linguriță.

Pentru acest tiramisu, fără lactoză, și cu un fruct care este preferat de mult lume, vom avea nevoie de următoarele ingrediente:

400 grame cremă de brânză proaspătă fără lactoză;

300 grame de piersici în sirop;

200 grame de pișcoturi;

150 grame zahăr pudră;

100 grame ciocolată neagră;

4 gălbenușuri;

2 albușuri,

frunze de mentă.

Înghețată cremoasă, făcută în casă. Un desert răcoros și incredibil de delicios, din două banane

Tiramisu cu piersici, fără lactoză. Mod de preparare 

În primul rând, tăiați piersicile din sirop în felii destul de subțiri, dar nu aruncați siropul, care va fi folosit pentru umezirea pișcoturilor.

Luați apoi un bol suficient de mare, bateți gălbenușurile cu zahărul astfel încât să obțineți un amestec suficient de spumos.

În acest moment, amestecați ușor brânza tartinabilă cu o spatulă, ținută  la temperatura camerei.

Batoane de iaurt congelat cu fructe: o gustare sănătoasă, originală și foarte ușor de preparat

Batem și albușurilor spumă și le adăugăm în compoziția deja pregătită, amestecând de jos în sus.  A sosit momentul să scufundam pișcoturile în sirop și să formăm baza prăjiturii tiramisu, așezând-i pe fundul unui vas la alegere.

Apoi, nu rămâne decât să continuați cu stratificarea desertului, alternând straturile de smântână, piersici feliate și ciocolată neagră tocată grosier.

Prăjitură cu lămâie, preparată în cuptorul la microunde: fără ouă și fără unt este gata în 10 minute

După ce ați terminat crema și pișcoturile, prăjitura tiramisu se dă la frigider pentru minim 4 ore, scrie proiezionidiborsa.it.

Înainte de servire, pentru a da un plus de culoare și prospețime, puteți decora suprafața desertului cu frunze de menta la alegere. Poftă bună!

Tiramisu cu portocale: un desert original și neobișnuit de delicios

Tiramisu cu portocale este un desert original, cu o aromă de citrice, preparat cu biscuiți dulci, ceea ce îl face cu adevărat deosebit. În plus, acest delicios tiramisu va avea, cu siguranță, succes dacă îl veți servi ca desert după masa de prânz. 

Ingrediente: 

5 ouă,

150 g zahăr,

coajă de portocală,

suc de la o portocală,

1 litru de lapte,

70 g amidon de porumb,

sirop de portocale,

350 g de pișcoturi,

ciocolată neagră rasă,

4 linguri de mascarpone.

Clătite TIRAMISU pufoase, desertul căruia nu-i poți rezista. Le vei mânca pe toate!

Tiramisu cu portocale. Rețeta pas cu pas

Turnați laptele cu coaja de portocală într-o cratiță pe care o puneți pe foc. În alt castron, bateți ouăle cu zahărul și, după ce s-au omogenizat, adăugați amidonul, amestecând totul cu ajutorul unui tel.

Când laptele este fierbinte, adăugați-l încet în amestecul de ouă, continuând să amestecați până când crema pe care o faceți va fi destul de groasa. Când compoziția a început să fiarbă, adăugați sucul de portocale.

După ce crema s-a răcit complet, adăugați mascarpone și amestecați iarăși bine. Acum a venit momentul să pregătim adevăratul desert. 

Prăjitură cu ciocolată dietetică. Rețeta fără zahăr, făină și unt

Se ia o tava de copt și se pun două linguri de creă pe fund, apoi din pișcoturi se formează o bază. Pișcoturile trebuie scufundați în siropul de portocale diluat cu apă. Continuați așa, alternând un strat de pișcoturi cu unul de cremă, până veți termina toate ingredientele. 

Ultimul strat al desertului trebuie să fie de cremă. Apoi, pune totul la frigider pentru aproximativ o oră.  Desertul este  fi gata pentru a fi servit  pe masă.  Puteți decora acest desert simplu cu fulgi de ciocolată neagră. Poftă bună! 

Serviți acest tiramisu cu aromă de citrice alături de un pahar de suc de portocale sau cu o ceașcă de cafea aromată. Cu siguranță,  toată familia va fi surprinsă de acest desert original. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel