Tineri din Neamţ, cercetaţi pentru curse de maşini. Unul era în carantină

Doi tineri de 20 de ani, din Roman şi respectiv Stăniţa, sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu.

Cei doi au fost depistaţi, în noaptea de duminică spre luni, participând, în calitate de conducători auto, la o cursă ilegală de maşini.

"La data de 14 septembrie, în jurul orei 00.40, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat în trafic, pe Bulevardul Roman Muşat, doi tineri de 20 de ani, care au participat în calitate de conducători auto, la o întrecere neautorizată pe drumurile publice. Cei doi au fost depistaţi cu aparatul radar rulând în paralel cu viteza de 120 kilometri pe oră, în interiorul municipiului Roman, pe traseul Bulevardul Roman Muşat - Strada Mihai Viteazu - Strada Ştefan cel Mare - Strada Oituz - Strada Sucedava - Bulevardul Roman Muşat. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, la momentul depistării tânărului din Roman, acesta se afla sub măsura carantinării la domiciliu", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, conform Agerpres. 

Tânărul din Roman este, în prezent, cercetat penal şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel