The Money Channel s-a împărțit în două televiziuni

La fel ca în cazul Realitatea TV - România TV, postul The Money Channel s-a împărțit în două, noul post numindu-se Money.ro.

Echipa The Money Channel, postulude business din Realitatea Media, a trecut la Money.ro. Mihai Tatulici este project manager, iar jurnaliștii Daniel Apostol, Emil Hurezeanu, Ovidiu Nahoi și Radu Soviani au trecut pe noua firmă, scrie Pagina de Media

Astăzi, în jurul orei 14.00, după o situație asemănătoare cu ruptura Realitatea TV – RTV, în locul postului The Money Channel a apărut Money.ro.

Ulterior, Realitatea Media, deținătoarea licenței The Money Channel, și Cozmin Gușă au făcut presiuni la cabliști pentru a scoate noul canal, Money.ro.

Deocamdată, Money.ro poate fi văzut doar pe FocusSat și Dolce. Pe celelalte rețele apare doar vechiul The Money Channel, de fapt, înregistrări mai vechi ale postului TV pentru că echipa a trecut la Money.ro.

Money.ro funcționează pe o licență cumpărată de Sorin Freciu de la o firmă din Baia Mare. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, obținute de la CNA, situația licenței și grila de programe vor fi discutate într-o ședință ulterioară.

Zilele următoare echipa noului post Money.ro va face demersurile către societățile de cablu pentru ca televiziunea să fie inclusă în grila de programe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel