The FOUR, Antena 1. Cheloo: Mi-ai adus aminte de primul manager, pe care l-am dat AFARĂ în Ajunul Crăciunului

Cheloo, gelos
Cheloo, gelos

Unul dintre challengerii celei de-a cincea ediţii „The Four – Cei 4” l-a determinat pe Cheloo sã facã o paralelã între tânãrul din faţa sa şi primul sãu impresar: „Mi-ai adus aminte de primul meu manager, pe care l-am dat afarã în ajun de Crãciun, dupã foarte mulţi ani de promisiuni!”, le-a mãrturisit Cheloo celor prezenţi în platoul show-ului de la Antena 1.

„Fã-te manager sau mai cântã rapp nişte ani. Eu am fãcut beat-uri ca ale tale o datã la 10 minute!”, i-a mai spus juratul de la „The Four – Cei 4”, dezamãgit de prestaţia tânãrului pe scena concursului. Chiar de la prezentarea sa, challenger-ul a reuşit sã îi contrarieze pe juraţi, determinându-l pe Carla’s Dreams sã îi spunã: „Scopurile tale nu corespund cu scopurile caselor de producţie!” şi sã îl întrebe rãspicat de ce a venit în acest show. Ce a rãspuns acesta, telespectatorii vor putea urmãri sâmbãta aceasta, de la 20:00, în cea de-a cincea ediţie a show-ului „The Four – Cei 4”, de la Antena 1.

Bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă și sâmbătă, de la ora 20.00, când noichallengeri, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să obțină unul dintre locurile ocupate de cei patru artiști aflați pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații Antonia, Feli, Cheloo și Carla’s Dreams vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Regulamentul 

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își pierde locul, există o șansă de salvare: Artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun pot fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiției, iar patru dintre ei, care au obținut cele mai multe voturi, pot fi întorși direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă și cu o mulțime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reușesc să își păstreze scaunul, aceștia vor avea ocazia să lucreze cu specialiștii industriei muzicale românești.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel