Teodorovici, după ce moțiunea de cenzură a trecut: Le acord două săptămâni celor din Opoziție!

Ema Apostu / 10 oct 2019 / 18:53 Salveaza PDF Comentarii
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici a transmis un mesaj care privește direct Opoziția, după trecerea moțiunii de cenzură.

"Ceea ce s-a întâmplat astăzi arată nu doar indiferența ci, mai ales, iresponsabilitatea acelor politicieni care au arătat cu ușurință că sunt un produs comercial, negociat ca la tarabă. Au înțeles să pună, înaintea interesului celor care i-au trimis în Parlament, interesul personal sau, cel mult, pe cel de partid. Le acord vreo două săptămâni celor din opoziție pentru a-și dovedi incompetența în fața românilor. Doar două săptămâni", a scris Eugen Teodorovici.

"Realizările PSD nu vor putea fi egalate"

 

"Din păcate, factura acestui act al opoziției, al unor oameni mânați mai curând de motivații personale decât de dorința de a face bine și, mult mai grav, al unor înalți oficiali mânați de lăcomie sau lașitate și nu de loialitate față de țară sau națiune, va fi plătită chiar de către cei care i-au trimis în Parlament și în conducerea statului român.

Am convingerea că realizările PSD nu vor putea fi egalate. Și, din nefericire, mai am convingerea că incompetența și lipsa de viziune a unor aventurieri în oceanul politicii românești vor face ca nava, adusă pe linia de plutire și în direcția cea bună prin măsurile luate în timpul guvernării PSD, să fie din nou în pericol de a eșua sau, și mai rău, de a se scufunda, fără nicio șansă de ieșire la suprafață", a mai transmis Teodorovici.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23