Teodorovici - Dragnea. Mircea Badea: E monstruos ce a făcut. Mare greșeală

Scutaru Cristina / 12 oct 2017 / 07:51 Salveaza PDF Comentarii

Mircea Badea l-a criticat pe Eugen Teodorovici în privința celor declarate de fostul ministru pe treptele DNA unde fusese citat ca martor.

"Eugen Teodorovici mi se pare chiar simpatic, dar când cineva, pe treptele DNA, spune ceva de genul: 'Dragnea nu are de ce să se teamă dacă nu a făcut nimic rău'... Această declarație poate fi în sprijinul ideii că nu ai făcut tu nimic, dar hai să mergem mai departe. Bine... Eugen Teodorovici îl urăște pe Dragnea, este ok, Dragnea este un om ușor de urât, foarte bine, dar fraza, de pe treptele DNA, cum că 'Dragnea nu are de ce să se teamă dacă nu a făcut nimic rău'... Ia spune-i tu fraza aceasta lui Mircea Gutău sau Marianei Rarinca sau lui Dan Radu Rușanu care a făcut ani de închisoare fiind nevinovat? Spune-le lor treaba asta!

[citeste si]

Teodorovici a inoculat falsa idee că doar dacă ai făcut ceva rău vine DNA. Este exact refrenul lui Tudose pe ideea că 'ce? DNA anchetează oameni nevinovați?'. Da! De multe ori, da! Este ceva abominabil. Oricât de simpatic mi-ar fi Teodorovici, secvența de astăzi cu el, rânjând pe treptele DNA, și spunând ce v-am zis mai devreme, satisfăcut pe ideea 'să și-o fure Dragnea'... Poți să bei șampanie că și-o fură Dragnea, dar să spui, pe treptele DNA, poporului român, că dacă nu ai făcut nimic rău nu ai de ce să te temi de DNA... este monstruos! Este o mare greșeală", a spus Mircea Badea la Antena 3.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24